De grote maten bh specialist van Nederland,
Grote maten bh aanbiedingen van top merken!

Grote maten BH bij elke stemming

Voor elk moment en elke stemming een grote maten BH

Je gaat een avond op chique, je wilt een uurtje lekker trainen in de sportschool, je hebt een zakelijke bespreking, je hebt een heftige date, of je wilt gewoon even helemaal niets. Meestal komt je BH niet boven je kleding tevoorschijn, maar soms ook wel. Denk maar eens aan strakke truitjes of transparante blouses. Daarbij kunnen je BH en je decolleté sierlijke blikvangers zijn. Dus de vorm, de afwerking en ook de kleur van je grote maten BH zijn heel belangrijk.

Ben je van plan een nieuwe grote maten bh te kopen, bedenk dan vooraf voor welk soort bh je gaat kopen. Heb je grote borsten, dan moet je zorgen voor voldoende ondersteuning. Deze ondersteuning wordt gegeven door de grote maten BH’s die u vindt in het assortiment van Intimobella.

 Triumph grote maten BH

Onze best verkopende grote maten BH is de minimizer van Triumph. Deze BH geeft draagcomfort, perfecte ondersteuning en uw decolleté lijkt een maat kleiner. Deze minimizer van Triumph is verkrijgbaar in wit, zwart en room kleur. Nieuw in ons assortiment zijn de minimizers van Maidenform, het merk wat ook Flexees op de markt brengt. Ook deze minimizers van Maidenform combineren draagcomfort, met een kleiner ogend decolleté.